Blog

Почти готови за сезон 2020

Най-сериозната работа в книговезкия цех тече през началото на година. Повечето от тиражите ни са вече готови. Предстоят финални щрихи. Имаме много нови продукти и изненади. И не забравяйте, ако имате идеи за визуалната си идентичност и фирмено представяне за предстоящата година, ние вече имаме готови предложения!!!
101 siv

Първият календар за 2019г.!

Всъщност РК 103 – сив (този от снимката) – ни е вторият готов календар за 2019 година. Първият – РК 103 – лилав е на почетното първо място, в тон с избрания нюанса от Институтът „Пантон“ – „ултравиолетово“ . Ако сте помислили за Вашата рекламна кампания за 2019 – ние сме готови да приемем Вашите поръчки :)!  
zaglavna snimka na publikaciq

„КОПИС“ 2017. ОЧАКВАМЕ ВИ НА ЩАНД A3 / ЗАЛА 2 !

Имаме много нови неща, които да споделим с вас. Нова платформа за поръчки на календари, торбички и сувенири. Улеснена, за по-бърза и точна работа. Нови продукти, които ще впечатлят вашите клиенти. Нови цветови предложения за календари. Нови попълнения в екипа ни, с които да се запознаете. 🙂 Заповядайте на изложението, за да се подготвите за предстоящият рекламен сезон! Повече информация за изложението „Копис“ можете да намерите тук: http://www.copi-s.com/bg
X