Blog

zaglavna snimka na publikaciq

Кожени тефтери 2020

Дженевра стартира изцяло нова линия продукти и производство. Бихме искали да отговорим на нуждата на клиентите от по-висок клас, по-нестандартни рекламни материали. В търсене на нови предизвикателства, решихме да предложим на клиентите си тефтери и аксесоари изцяло изработени от висококачествени италиански естествени кожи. Процесът на производство на новите ни продукти наложи внасянето в технологичната ни база на нови машини и нови методи, които доближават работата по-скоро до ръчна изработка, .

Почти готови за сезон 2020

Най-сериозната работа в книговезкия цех тече през началото на година. Повечето от тиражите ни са вече готови. Предстоят финални щрихи. Имаме много нови продукти и изненади. И не забравяйте, ако имате идеи за визуалната си идентичност и фирмено представяне за предстоящата година, ние вече имаме готови предложения!!!
101 siv

Първият календар за 2019г.!

Всъщност РК 103 – сив (този от снимката) – ни е вторият готов календар за 2019 година. Първият – РК 103 – лилав е на почетното първо място, в тон с избрания нюанса от Институтът „Пантон“ – „ултравиолетово“ . Ако сте помислили за Вашата рекламна кампания за 2019 – ние сме готови да приемем Вашите поръчки :)!  
X