ЗА НАС

КОИ СМЕ НИЕ

Фирма “Дженевра” е основана през 1991 година, с основен предмет на дейност внос на периодичен печат. В момента е сред най-големите вносители на чужди издания за България, като предлага на вашето внимание издания като Casa Viva, Casa FacileBrava Casa, ADBook Moda, VogueModa MarfiAutomobilismo и много други.

От 1993 година фирмата разви и дистрибуторска дейност. В момента разпределя тиражите на много български издания, както и голяма част от тиражите на други вносители. „Дженевра“ се утвърди като национален дистрибутор, покриващ почти 100% от пазара в България. От 1996 година започна и зареждане на крайни търговски обекти извън основната вестникарска мрежа. Сега на собствено зареждане от Дженевра са повече от 300 обекта, в това число цялата верига от бензиностанции на Lukoil, Petrol, Eko Elda(Hellenic Petroleum Group), Shell, Gastrade, Litex, Rompetrol, обектите на Practiker и Baumax както и много супермаркети и магазини. Дженевра зарежда чрез партньори още над 110 обекта, сред които бензиностанциите на  OMV и магазините Picadilli и Kaufland.

Главното предимство на „Дженевра“ е развитата и утвърдена способност да използва до максимум пазарните възможности на всеки обект, което дава възможност за зареждане и извличане на добър оборот дори от обекти, които са пренебрегвани от другите национални доставчици като прекалено слаби. В „Дженевра“ има изработен механизъм за бърза и точна реакция при поява на нови заглавия и при промени на възможностите на пазара. Друго основно предимство на „Дженевра“ е безупречната документация и безупречно точното отчитане на продажбите по обектите.

От 2001 година „Дженевра“ успешно разпространява и книги. Фирмата работи с всички големи издателства за художествена литература в България. „Дженевра“ е единствен търговски представител за веригите бензиностанции на българското издателство Autopoint, което е специализирано в автомобилна и автосервизна литература.

Друга част от дейността на фирмата е предметната реклама производството на календари, която стартира също през 2001 година.

Фирма „Дженевpa“ отделя голямо внимание на своя персонал. Всички кадри са стриктно обучени да се справят както със своите ежедневни задължения, така и с различни проблеми,  да се адаптират бързо към нови ситуации, но най-вече, старателно да се грижат за интересите не само на фирмата, но и на нейните партньори. „Дженевра“ се гордее със своя добре квалифициран и отговорен екип.

Нашата фирма е динамично развиваща се организация, винаги отворена за нови идеи и нови проекти. При нас Вие ще намерите добро отношение, разбиране на Вашите проблеми и качествено обслужване. Ние сме Вашият лоялен партньор.